СУПЕРОПТІК АКВА – КОЛИ ОЧІ ПОТРЕБУЮТЬ ЗАХИСТУ ТА ЗВОЛОЖЕННЯ

Сухість очей або синдром сухого ока – досить поширене захворювання, «хвороба цивілізації», що пов’язана з науково-технічним прогресом і, як не дивно, з покращенням якості нашого життя. Сухість очей зустрічається в 10-30% дорослого населення України, а його частота за останні 30 років збільшилась в 4,5 рази.

Ця хвороба пов’язана з погіршенням якості сльози, або зі зменшенням її кількості. Сльоза – це не просто водна плівка, яка вкриває око. Сльоза складається з 3-х шарів, які виконують функцію захисту від інфекції та дії шкідливих зовнішніх факторів, а також, проводить кисень та поживні речовини до поверхні ока, слугує термоізолятором.

При розвитку сухості очей, захисний бар’єр слабшає та око стає більш вразливим до інфекцій та шкідливих зовнішніх чинників (дим, смог).

Щоб зменшити прояви дискомфорту очей, а також захистити їх від дії шкідливих зовнішніх чинників та інфекцій, було розроблено СуперОптік Аква.

СуперОптік Аква – це зволожуючі краплі для очей (штучні сльози) на основі натрія гіалуроната, які ефективно усувають відчуття сухості, стороннього тіла, болю в очах і розмитості зору.

супероптик.jpg

СуперОптік Аква слід використовувати по 1-2 краплі 5-6 разів на добу за потребою.

СуперОптік Аква випускається у вигляді очних крапель, 2 флакони по 5 мл в 1 упаковці.

Виробник: Варшавський фармацевтичний завод Польфа АТ.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!