Септефрил®-Дарниця в новій упаковці

Ринок лікарських засобів, що застосовуються при захворюваннях горла – один з найбільших за обсягом споживання в ОТС ринку України.*

Септефрил®-Дарниця довгі роки** залишається незмінним лідером вибору споживачів у цьому ринку.*

Секрет такої популярності дуже простий.

У складі добре відомого лікарського засобу міститься антисептик широкого спектра дії, який допомагає боротися з інфекцією – головною причиною захворювань ротоглотки.

А відсутність додаткових речовин, таких як барвники, ароматизатори, анестетики та інше, може не тільки впливати на безпеку продукту в окремих випадках, але і сприяти вищій доступності даного лікування.

Септефрил®-Дарниця – аргументована доступність якісного лікування захворювань горла.

Септефрил®-Дарниця – лікування і нічого зайвого!

Реклама лікарського засобу СЕПТЕФРИЛ®-ДАРНИЦЯ виробництва ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця". РП МОЗ України №UA/6210/01/01. Ліцензія АВ №598086. Відпускається без рецепта. Перед застосуванням лікарського засобу необхідно обов’язково проконсультуватися з лікарем та обов’язково ознайомитися з інструкцією на лікарський засіб. Не застосовувати дітям. Препарат має протипоказання. В окремих випадках можливі побічні реакції. Використовується рекламний слоган.

*Proxima Research, R02, OTC, Throat Preparations, за підсумками 2020 року, обсяги споживання ЛЗ в натуральному вираженні.
**Мається на увазі більше п'яти років.

септефрил NEW.jpg


БаДМ - Ми працюємо для Вас!