Стрепсілс® з Ментолом та Евкаліптом

На осінньо-зимовий період припадають спалахи грипу та інших інфекцій. Біль у горлі та закладеність носа є одними з найбільш поширених симптомів грипу та застуди.

У більшості випадків ці симптоми поєднуються: у 84% пацієнтів з грипом1 та у 50% пацієнтів з застудою2 ці симптоми спостерігаються одночасно.

У сезон грипу та застуди пропонуємо комплексне рішення – льодяники Стрепсілс® з Ментолом та Евкаліптом з подвійною дією: проти болю в горлі та закладеності носа. 

Стрепсілс® з Ментолом та Евкаліптом містить:

·         Антисептики, що діють на причину болю в горлі – широкий спектр мікроорганізмів, та полегшують біль

·         Левоментол та олія евкаліптова, які зменшують набряк слизової оболонки рото- та носоглотки для полегшення закладеності носа

Стрепсілс® з Ментолом та Евкаліптом – ефективний засіб в сезон для дорослих та дітей від 6-ти років з подвійною дією: проти болю в горлі та закладеності носа!

1. Arnold S. Monto, MD; Stefan Gravenstein, MD; Michael Elliott, MD; et al. Clinical Signs and Symptoms Predicting Influenza Infection. Arch Intern Med. 2000;160(21):3243-3247. 2. Samuel N. Grief, MD, FCFP. Upper Respiratory Infections. Prim Care. 2013 Sep; 40(3):757-770.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!