Традиційний продукт у новій формі!

Напевно немає жодної людини, яка б не чула про користь борсукового жиру!

Борсуковий жир містить поліненасичені жирні кислоти (лінолеву та ліноленову), що не синтезуються в людському організмі, проте беруть участь у метаболізмі вуглеводів, холестерину та механізмах розвитку запалень.

Борсуковий жир ТМ «ЕКОБАРС» від виробника ТОВ «Жаклин плюс» - це винятковий дієтичний продукт, здатний наситити наш організм найнеобхіднішими біологічно активними речовинами. Він містить цілий комплекс вітамінів А, Е, D і F, В5, В6, В12, РР, а також мінерали.

Ідеальний склад борсукового жиру ЕКОБАРС дозволяє рекомендувати його для найширшого вживання. Він ефективний при запаленнях і інфекційних захворюваннях дихальних шляхів (бронхіт, трахеїт, пневмонія), застуді, бронхіальній астмі, виснаженні організму, виразці шлунка і дванадцятипалої кишки, серцево-судинних захворюваннях, анемії та атеросклерозі.

Звертаємо вашу увагу, що відтепер традиційний продукт «Борсуковий жир» від ТМ «ЕКОБАРС» випускається в нових формах – капсулах по 500 мг та БЛІСТЕРІ! Піклуватися про своє здоров'я стало ще зручніше!

Рекомендовано вживати в якості біологічно активної добавки до їжі.

Склад: 100% натуральний топлений борсуковий жир; оболонка капсули - желатин харчовий.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!