ВАЖЛИВО! ТОВ "Санофі Авентіс Україна" про Плаквеніл

Плаквеніл від ТОВ "Санофі Авентіс Україна"- антималярійний препарат, який належить до групи імунодепресантів.

У зв'язку з активним поширенням у світових медіа теми потенційного використання препарату Плаквеніл® (гідроксихлорохін) для лікування COVID-19 на підставі попередніх результатів незалежних досліджень з таких країн, як Китай і Франція, значно збільшився попит на гідроксихлорохін у багатьох країнах і в Україні зокрема.

Це, в свою чергу, може призвести до високого ризику застосування вказаного препарату поза зареєстрованих показань (тобто за відсутності затвердженого в інструкції для медичного застосування лікарського засобу такого показання, як хвороба, викликана COVID-19) і до ризику дефіциту на ринку. Ця ситуація також створює занепокоєння з боку пацієнтів щодо доступності препарату для використання за затвердженими на цей час показаннями. 

На сьогоднішній день недостатньо клінічних даних, щоб робити будь-які остаточні висновки про клінічну ефективність або безпечність гідроксихлорохіну при лікуванні COVID-19. Попередні результати різних незалежних досліджень вимагають додаткового аналізу і більш ретельно відпрацьованих та більших за обсягом клінічних досліджень для підтвердження профілю користі/ризиків препарату Плаквеніл® при лікуванні COVID-19. Будь-яке використання цього лікарського засобу у лікуванні COVID-19 вважається використанням поза зареєстрованих показань.


 


плаквенил.jpg

БаДМ - Ми працюємо для Вас!