Здоров'я – природний стан людини

Світ рослин — найбільше диво природи, царство краси і цілюще багатство.
Успішне вживання рослин з лікувальною метою – закономірний процес, що безпосередньо витікає з умов розвитку людського організму.
Спираючись на ці аксіоми компанія Ботаніка розробляє і виробляє лікувальну косметику з максимальним використанням натуральних біо-компонентів.
Велика кількість різних інгредієнтів, що їх отримують з рослинного світу, адаптовані для виробництва косметичних засобів і включені до складу лікувальної косметики Ботаніка.
Презентуємо вам серію Нових біоактивних гелів і бальзамів Ботаніка:

Бадяга форте - біоактивний гель з посиленою формулою дії:
Капілярний - біоактивний гель, комплекс кверцетина, рутина, екстрактів лікарських рослин і ефірних олій забезпечує основний лікувальний ефект гелю:
Біоактивні бальзами мають зігріваючу дію, сприяють зменшенню болю та запалення в суглобах, спині, попереку, м'язах і зв’язках, прискорюють відновлення пошкоджених тканин. Сприяють відновленню хрящових поверхонь суглобів і хребта, зменшують дегенеративні зміни в суглобах, покращують їх рухливість, стимулюють регенерацію хрящової тканини. Запобігають відкладенню солей. Також мають протизапальні, знеболюючі, заспокійливі властивості.
Серія нових біоактивних гелів і бальзамів Ботаніка - цілющі властивості лікувальних рослин для відновлення і зміцнення здоров'я!
Новинки (1).jpg

БаДМ - Ми працюємо для Вас!