БаДМ — СЕРЕД НАЙКРАЩИХ ПРАЦЕДАВЦІВ УКРАЇНИ

Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна з вересня 2018 року проводив дослідження, мета якого -  виявити імена найкращих роботодавців країни в 2018 році.

Організатори «Рейтингу роботодавців України» 2018 під час трьох хвиль опитування вивчали думку респондентів. Спеціалісти визначали, що цінують потенційні працівники в роботодавцях, на що звертають увагу, коли обирають конкретну компанію  та хто з роботодавців є найбільш привабливим на ринку праці.

Особливістю даного дослідження є те, що у ньому враховуються оцінки як пошукачів, так і експертів.

При оцінюванні експерти враховували прозорість та соціальну відповідальність бізнесу, рівень зрілості HR-функції у компанії, розвиненість системи навчання і корпоративної культури, репутацію роботодавця, соціальні гарантії для працівників, турботу роботодавця про працівників, їх залученість у бізнес.

Компанія БаДМ отримала почесне місце серед   десяти найбільш успішних українських компаній, які працюють в сфері «ФАРМАЦІЯ, МЕДИЦИНА ТА ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я».

Фахівці констатують:  ринок праці України все більше стає "ринком кандидата", коли пошукач займає проактивну позицію та обирає роботодавця. Тому надзвичайно важливо, якими критеріями користуються спеціалісти,  коли обирають роботодавця, яка кореляція пріоритетів та досвіду роботи у сучасних кандидатів, які джерела є найвпливовішими для отримання інформації про роботодавців та як претенденти приймають остаточне рішення про вибір.

БаДМ, як і інші переможці, частіше звертає увагу на важливість створення та розвитку ціннісної пропозиції (EVP), турботи про щастя, ментальне і фізичне здоров’я співробітників, забезпечення можливості для розвитку і навчання, побудови емоційного зв'язку з брендом компанії, підвищення рівня «причетності» і  eNPS (employee Net Promoter Score). І ці процеси не декларовані, а реальні. 

БаДМ - Ми працюємо для Вас!