НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ – ДЕЛІКАТНА ДОПОМОГА

БАДМ презентує на українському ринку німецький комплексний гомеопатичний препарат для підтримуючого лікування геморою — ХЄсуп.

Виробник – компанія Пекана була заснована у 1981 році в Баден-Вюртембурзі. Сьогодні Пекана розташована в місті Кисслег, Німеччина і виробляє понад 70 найменувань препаратів.

Пекана має Сертифікат про дотримання вимогам належної виробничої практики (GMP). Продукція компанії Пекана включена в Німецьку Гомеопатичну Фармакопею і продається більш ніж в 20 країнах світу. Кожен з препаратів Пекана - міст між старовинними традиціями і сучасністю, і, звичайно ж, кожен – зразок традиційної німецької якості!

Гомеопатичний засіб ХЄсуп з протигемороїдальною та венотонизуючою властивостями забезпечує підтримуюче лікування геморою. Дія препарату забезпечується компонентами, що включені в його склад: гамамеліс Вірджинія, глуха кропива біла, перстач гусячий і подорожник великий. Засіб сприяє зміцненню судинних стінок, поліпшенню мікроциркуляції, усуненню венозного застою. Ефективний також при порушеннях кровообігу в нижніх кінцівках на тлі варикозного розширення вен.

ХЄсуп Пекана має міцні багаторічні рекомендації фахівців як дієвий знеболюючий препарат, що має до того ж яскраво-виражені ранозагоювальні, протизапальні та спазмолітичні властивості.

В упаковці 10 супозиторіїв ректальних у стрипах, по 2гр кожний.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!