МЕМОПРУВ – ПАМ'ЯТЬ ПІД КОНТРОЛЕМ

Серед напрямів допомоги, на розвиток яких дуже чекають у сучасному світі – пацієнти з когнітивними порушеннями. На жаль, випадки деменції і інсультів, що почастішали, можуть стати неприємною частиною життя будь-якої сім'ї. Не застраховані від зниження пам'яті і проблем з дрібною чи великою моторикою не лише наші літні родичі, але й люди молодого, працездатного і активного віку.

EVER Pharma – успішний європейський фармацевтичний виробник світового рівня, завжди пропонує високоякісні продукти в області неврології і невідкладних станів.

Компанія EVER Pharma представляє на ринку України першу біологічно-активну харчову добавку з клінічно доведеною ефективністю для поліпшення когнітивних функцій.

Мемопрув містить запатентовану суміш нейропептидів, які імітують чинник зростання нервів і захисні чинники, що виробляються в мозку людини в ранній молодості та юності.

Цілі лікування Мемопрувом:

5 експериментальних досліджень, включаючи подвійне сліпе плацебо-контрольоване паралельно-групове, показали, що нейропептиди N-PEP-12 діють точнісінько, як нейротрофічні чинники, що виробляються організмом: перешкоджають віковій нейродегенерації, покращують пам'ять, увагу і концентрацію.

N-PEP-12 сигналізують мозку про необхідність створення нових міжнейронних зв'язків і сприяють нейрореабілітації після інсульту.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!